Een verkeersregelaar is ingeschakeld om te voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan op de kruising Lindelaan/d'n Dreef (Achterstraat).
Volledig scherm
PREMIUM
Een verkeersregelaar is ingeschakeld om te voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan op de kruising Lindelaan/d'n Dreef (Achterstraat). © Jan Zandee

Automobilisten negeren eenrichtingsborden omleidingsroute Helvoirt; verkeersregelaars ingezet

HELVOIRT - De Torenstraat in Helvoirt wordt heringericht. Een omleidingsroute via de Stationsweg en d'n Dreef is eenrichtingsverkeer. Dat betekent dus normaal gesproken omrijden over de Guldenberg. Veel automobilisten doen dat niet. Ze lappen de eenrichtingsregel aan hun laars. Het leidt tot onveilige situaties. Dus zijn er verkeersregelaars ingezet.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Den Bosch