Volledig scherm
logo villa pardoes

‘BallenvoorBallen’ tennistoernooi in Vught voor Villa Pardoes

VUGHT - Tennisvereniging Wolfsbosch uit Vught houdt van zaterdag 22 juni tot en met zondag 30 juni 2019 voor de vierde keer het BallenvoorBallen Toernooi. Een open tennistoernooi dat sport combineert met geld ophalen voor een goed doel. Deze editie is gekozen voor Villa Pardoes.

Er wordt gespeeld in de leeftijdscategorieën 20+ en 45+ in verschillende categoriën en spelvormen enkel, dubbel en mix. Daarnaast is voor de tennisliefhebbers aan de zijlijn voldoende vertier zijn. Enkele van de hoogtepunten zijn het KidsEvent op 23 juni, de barbecue en de feestavond, mogelijk gemaakt door betrokken Vughtse ondernemers. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op www.wolfsbosch.nl. 

Villa Pardoes 

Villa Pardoes is gekozen als goed doel. De organisatie biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar en voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s, die dromen van een onbezorgde week samen, vakanties aan. 

De toernooicommissie hoopt op een groot aantal inschrijvingen. In de afgelopen drie jaren is het overweldigende bedrag van 15.000 euro bij elkaar getennist. Ook Vughtenaren en andere enthousiastelingen die niet tennissen maar het initiatief een warm hart toedragen kunnen in de collectebussen of via de actiesite www.geef.nl/nl/actie/het-ballenvoorballen-toernooi/donateurs een donatie kwijt. 

In samenwerking met indebuurt Den Bosch