Volledig scherm
Hendri van Dal, aka Candy Divine. © Roel van der Aa

Benefiet voor Candy Divine Foundation brengt 1100 euro op

DEN BOSCH - Drag queen Candy Divine is al vijf jaar het alter ega van Hendri van Dal. Om het lustrum te vieren vond er zondagavond in café De Sjang aan de Graafseweg een benefiet plaats. De totale opbrengst bedroeg circa 1100 euro. 

Een bedrag dat ten goede komt aan de minderbedeelden in de samenleving, feitelijk de doelgroep van de Candy Divine Foundation die nu twee jaar bestaat. “We willen graag mensen die het niet breed hebben een onvergetelijk dagje uit bezorgen. Met als achterliggend doel de dagelijkse sleur voor even te onderbreken. Op de website van onze foundation kunnen allerlei wensen kenbaar worden gemaakt”, lichtte Van Dal toe.

Een bonte mengeling van artiesten trad belangeloos op. Onder hen de bekende plaatselijke zanger Rienie van de Kerkhof: “Er zijn vele goede doelen. Maar wanneer Hendri me ergens voor vraagt, zeg ik altijd direct ja.” Martino Kluijtmans, Sander Leurssen, Marco Meesters, Marty Kreté, Zanger Wilbert (Pigmans), Leon Basly, Danny & Angelique, Hannes senior, William van Engelen, Kobus Engels en William Sluijter waren eveneens op het podium te aanschouwen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch