Lijnbus 6 richting Empel strandde op de Van Berckelstraat in Den Bosch na een aanrijding met de wegversmalling.
Volledig scherm
Lijnbus 6 richting Empel strandde op de Van Berckelstraat in Den Bosch na een aanrijding met de wegversmalling. © BD / Sandra Bats

Betonblokken op gisteren afgezette Van Berckelstraat in Den Bosch vergen slachtoffer: bus strandt

DEN BOSCH - De wegafzetting op de Van Berckelstraat in Den Bosch heeft woensdag een eerste ‘slachtoffer’ geëist. Een lijnbus - die ‘te gast’ is in de straat - is tegen twee betonblokken gereden en gestrand. 

 1. Grote internationale actie tegen drugsbende: 18 aanhoudingen, ook invallen in Kerkdriel en Den Bosch
  1000 politiemensen

  Grote internatio­na­le actie tegen drugsbende: 18 aanhoudin­gen, ook invallen in Kerkdriel en Den Bosch

  DEN BOSCH/KERKDRIEL - De politie van Den Haag heeft woensdagochtend samen met de politie in Spanje en België een grote internationale actie gehouden tegen een crimineel netwerk dat handelde in drugs. Er zijn invallen gedaan op tientallen locaties in Nederland, Spanje, België, Hongarije en Slowakije. Ook aan de Sleutelbloemstraat in Den Bosch en aan de Bulkseweg in Kerkdriel was de politie aanwezig.
 2. Van Berckelstraat dicht voor auto’s: ‘Meer dan twintig jaar op gewacht, maar de gemeente is ook dom’
  PREMIUM

  Van Berckel­straat dicht voor auto’s: ‘Meer dan twintig jaar op gewacht, maar de gemeente is ook dom’

  DEN BOSCH - ,,Het is even wennen’’, zegt verkeersregelaar Johan tegen een automobilist die vanaf de Bossche Jan de la Barlaan naar de Van Berckelstraat wil rijden. De verkeersregelaars houden auto’s tegen waarvan de bestuurders ondanks de borden denken dat ze door de Van Berckelstraat mogen rijden. Maar dat is verboden. ,,Hier heb ik al meer dan twintig jaar op gewacht’’, zegt een straatbewoonster.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch