Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van Vinkeloord wachten nog steeds op gesprekken met wethouder Geers. © Marc Bolsius

Bewoners Dierenbos Vinkeloord horen al enige tijd niets van wethouder, Leefbaar wil discussie

DEN BOSCH - Permanente bewoners die het Dierenbos in Vinkeloord vóór 1 januari 2020 zouden moeten verlaten, hebben al maanden niets meer van wethouder Roy Geers gehoord. ,,En dat zorgt voor onrust en onzekerheid’’, sprak voorzitter Ron van der Wurff van de Belangengroep Jaargasten Vinkeloord de Bossche politiek maandagavond toe. 

Inmiddels heeft de fractie van Leefbaar 's-Hertogenbosch de problemen op het recreatiepark voor volgende week dinsdag op de agenda gezet. Leefbaar gebruikt dezelfde termen: ,,Het gebrek aan communicatie zorgt voor veel onrust en onzekerheid bij de bewoners’’, staat in een discussienota te lezen die volgend week in de commissie Sociaal besproken wordt. Volgens de fractie wordt de tijdsdruk nu veel te groot om tot een goede oplossing voor de bewoners te komen.

 1. ‘Wat sneu dat dit overblijft van het burgemeesterslek in Den Bosch’
  PREMIUM

  ‘Wat sneu dat dit overblijft van het burgemees­ter­slek in Den Bosch’

  DEN BOSCH - Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt de Bossche fractievoorzitter Sjef van Creij (Gewoon-geDREVEN) ervan in juli 2017 vertrouwelijke informatie rond de burgemeestersbenoeming te hebben ‘verstrekt of bevestigd’ aan gemeenteraadslid Will Hoeben (De Bossche Groenen). Al eerder werd bekend dat het OM Van Creij ervan verdenkt de naam van de nummer één van de vertrouwenscommissie te hebben ‘verstrekt of bevestigd’ aan toenmalig wethouder Jos van Son.
 2. Irritatie bij Werkwarenhuis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’
  PREMIUM

  Irritatie bij Werkwaren­huis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’

  Wo 16 okt. De plannen voor een nieuw te bouwen Kaaihal wekken veel irritatie op bij de uitbaters van het naastgelegen Werkwarenhuis op de Tramkade. In een ingezonden brief aan de gemeenteraad geven de initiatiefnemers van het Werkwarenhuis en Social Label dat met dat de komst van een nieuwe hal ‘de inkomsten van het Werkwarenhuis grotendeels wegvallen’. ,,Met alle gevolgen van dien.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch