Volledig scherm
PREMIUM
Enkele van de woonboten en arken op de Ertveldplas © Jan Zandee

Bewoners van boten op Bossche Ertveldplas willen weten waar ze aan toe zijn

DEN BOSCH - De plannen voor de verhuizing van de woonboten in de Bossche Ertveldplas zijn klaar. Donderdag is er al een eerste informatie-avond over. Maar de bewoners hebben nog heel veel vraagtekens.

De woonboten die in de Ertveldplas liggen, zijn vanaf de kant amper te zien; bomen en struiken ontnemen het zicht op de schepen en arken, die meters ver uit de kant liggen. Deze zaterdagmiddag is er weinig leven te bekennen. Er is wel een medewerkster van Free Nature die een losgebroken jonge stier naar zijn familieleden dirigeert in de Ertveldpolder, de achtertuin van de bewoners. Maar hoe lang nog?

  1. Jong bedrijf Floryn hengelt 60 miljoen euro binnen voor investering in andere ondernemingen

    Jong bedrijf Floryn hengelt 60 miljoen euro binnen voor investe­ring in andere ondernemin­gen

    DEN BOSCH - Floryn in Den Bosch, een snelgroeiend, jong bedrijf dat actief is in de markt van online krediet voor het midden- en kleinbedrijf, heeft zestig miljoen euro weten op te halen bij diverse financiers, waaronder de bank NIBC. Het fintechbedrijf Floryn (actief in de technologiegedreven financiële dienstverlening) kan met deze nieuwe financiering meer en grotere bedrijven helpen om te groeien.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch