Volledig scherm
PREMIUM
Schermen bij de ingang van het appartementencomplex waar bewoner Joey D. zichzelf volgens de politie ernstig verwondde tijdens een inval van het arrestatieteam. © Marc Bolsius

Bij woning Joey D. in Rosmalen staan zwarte schermen en cameraploegen

ROSMALEN - Bij de ingang van het Rosmalense appartementencomplex waar Joey D. dinsdagavond na een inval van arrestatieteam werd overmeesterd staan deze woensdagochtend zwarte schermen. Er is geen politie te zien. Wel enkele cameraploegen die reacties peilen. Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie zegt spoedig nadere informatie te verstrekken. 

Joey D. werd dinsdagavond met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Volgens een woordvoerder van de politie heeft hij zichzelf ernstig verwond. De woordvoerder liet in het midden of het levensbedreigend is. Ook vanochtend deed de politie geen nadere mededelingen hierover.

  1. IJzeren Man Vught moet illegale parkeersituatie terugdraaien óf met een héél goed verhaal komen
    PREMIUM

    IJzeren Man Vught moet illegale parkeersi­tu­a­tie terugdraai­en óf met een héél goed verhaal komen

    VUGHT - Bas van de Ven, eigenaar van recreatiecomplex de IJzeren Man in Vught krijgt tot 1 april de tijd om alle illegaal aangebrachte parkeervoorzieningen te verwijderen en het hele terrein in de oorspronkelijke staat terug te brengen. Doet hij dat niet dan volgen er sancties míts hij de gemeente ervan overtuigt dat de aanpassingen wél passen binnen het bestemmingsplan. ,,De uitbreiding is niet illegaal”, houdt Van de Ven namelijk vol.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch