Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Binnenkort weer vrij parkeren in Den Bosch West

Er is geen draagvlak voor het invoeren van een regeling met parkeervergunningen in West, zo blijkt uit een enquête in de wijk. En dus kan iedereen daar binnenkort weer vrij parkeren, ook al leidde dat in het verleden juist tot overlast.

De parkeerdruk in de wijken Schutskamp en Kruiskamp is al jaren hoog. De wijkraad Den Bosch-West was het in 2014 zo beu, dat ze om maatregelen vroeg bij de gemeente. De parkeerdruk werd zo hoog in de wijk doordat personeel van het JBZ-ziekenhuis daar gratis parkeerde, om zo het betaald parkeren bij het ziekenhuis te omzeilen.

  1. Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakt drie bermbranden, maar brandweerwagen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’
    VIDEO

    Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroor­zaakt drie bermbran­den, maar brandweer­wa­gen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’

    HELVOIRT/TILBURG - Enorme pech zaterdagmiddag voor de brandweer. De stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakte drie bermbranden, waarvoor de brandweer moest uitrukken. Maar het lukte niet om de brand bij de Brabantsehoek in Helvoirt te blussen. ,,Het pad werd zo smal, dat onze wagen in de sloot gleed”, zegt een woordvoerder van de brandweer.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch