Tegenstanders kwamen met bussen, geregeld door anti-pietenbeweging Kick Out Zwarte Piet (KOZP), vanuit Amsterdam naar Den Bosch. Tot confrontaties kwam het niet. De demonstranten werden door de politie en de organisatie van de intocht uit elkaar gehouden. De anti-pietenbeweging was gepikeerd omdat ze niet direct aan de route mocht staan. Er zat een buffer van zo'n vijftien meter tussen.
Volledig scherm
Tegenstanders kwamen met bussen, geregeld door anti-pietenbeweging Kick Out Zwarte Piet (KOZP), vanuit Amsterdam naar Den Bosch. Tot confrontaties kwam het niet. De demonstranten werden door de politie en de organisatie van de intocht uit elkaar gehouden. De anti-pietenbeweging was gepikeerd omdat ze niet direct aan de route mocht staan. Er zat een buffer van zo'n vijftien meter tussen. © Meesters Multi Media / Bart Meesters

Blije kids, rookbommen en middelvingertjes: Dit was de Sinterklaasintocht van Den Bosch

FOTO'SDEN BOSCH - Een spannende zondagmiddag voor velen. Sinterklaas kwam met zijn gevolg aan in Den Bosch. Een drukte van jewelste met zenuwachtige kinderen en betogers voor en tegen Zwarte Piet. 

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Op Boerderijsafari in Brabant: 'Even uitstappen voor een selfie met de koeien'
  Play

  Op Boerder­ijsa­fa­ri in Brabant: 'Even uitstappen voor een selfie met de koeien'

 2. Gewonde bij schietpartij in Waalwijk, man aangehouden
  Play

  Gewonde bij schietpar­tij in Waalwijk, man aangehou­den