Met hun dochter boodschappen doen bij de Action in Vught is volgens Jet en Beus van Halen een uitje voor Lotte maar niet helemaal zonder gevaar. ,,Waarom is hier geen trottoir?"
Volledig scherm
PREMIUM
Met hun dochter boodschappen doen bij de Action in Vught is volgens Jet en Beus van Halen een uitje voor Lotte maar niet helemaal zonder gevaar. ,,Waarom is hier geen trottoir?" © Jan Zandee

Boodschap doen bij Action in Vught is voor rolstoelers een ‘linke onderneming’

VUGHT - Slechte of te hoge trottoirs, geen openbaar en rolstoelvriendelijk toilet én blindengeleidestroken die vol staan met auto's, fietsen of winkelkarretjes. Allemaal drempels voor mensen met een beperking. Is 'zorgdorp’ Vught voor iedereen voldoende toegankelijk? ,,Het kan beter.”

  1. Feest afgebroken in Villa Maasdonk: ‘Te veel gasten, ze dansten en hielden te weinig afstand’
    PREMIUM

    Feest afgebroken in Villa Maasdonk: ‘Te veel gasten, ze dansten en hielden te weinig afstand’

    NULAND - Bij een feest in de Nulandse Villa Maasdonk zijn volgens de gemeente met opzet coronaregels overtreden. Het feest werd stilgelegd nadat de eigenares volgens een woordvoerder tevergeefs was gewaarschuwd. De Veiligheidsregio buigt zich over maatregelen. ,,We zijn een gerenommeerd bedrijf. En nu wordt ons een slechte naam bezorgd’’, reageert eigenaresse Marijcke van Oss.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch