Jan Dirk Vis plakt letters op een bord bij de ingang van zijn bedrijf.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Dirk Vis plakt letters op een bord bij de ingang van zijn bedrijf. © Roel van der Aa

Bosch entertainmentbedrijf is creatief: Dries Roelvink breekt in tijdens ‘zoomen’

DEN BOSCH - Zang en dans zijn ver te zoeken tijdens de coronacrisis. Artiesten zingen heel wat toontjes lager. En dat komt keihard aan bij Jan Vis Entertainment waar je onder anderen Maan en The Vengaboys kunt boeken voor een optreden. ,,De afgelopen maanden hebben we zo’n tweeduizend boekingen moeten schrappen’’, zegt Jan Dirk Vis (49) die het Bossche bedrijf sinds 2005 leidt met zijn zus Brigitte.

,,Ik wil geen stickers op de vloer’’, zegt Vis als Brigitte voorstelt om corona-afstanden te markeren bij een paar bureaus. ,,Met stickers wakker je de angst aan. Iedereen kan hier zijn verantwoordelijkheid nemen’’, vindt Vis. Geen plakwerk op de vloer dus. Wel plakt hij losse letters op een bord bij de deur: ’The show must go on’.

  1. Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    DEN BOSCH- Zwaar teleurgesteld en geen enkel argument deugt. Een groepje van zes Orthenaren verenigd in het Petit comité Orthen legt zich niet neer bij de afsluiting van de omstreden spoorovergang in hun buurt. De zes dreigen met een rechtsgang als de Bossche gemeenteraad op 9 juni kiest voor de aanleg van een tunnel voor fietsers en voetgangers en het definitief sluiten van de overgang. Dat heeft het comité de gemeenteraad laten weten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch