Bewoners rondom de Hinthamerstraat klagen over overlast van verkeer, bezoek van coffeeshops met draaiende motoren en van mensen die daar wat rondhangen overdag en 's avonds.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners rondom de Hinthamerstraat klagen over overlast van verkeer, bezoek van coffeeshops met draaiende motoren en van mensen die daar wat rondhangen overdag en 's avonds. © copyright Marc Bolsius

Bossche buurt eist actie tegen coffeeshopbezoekers die óveral parkeren: ‘Het lijkt wel een drive-in’

DEN BOSCH - Bewoners van straten rondom de Hinthamerstraat zijn he-le-maal klaar met de overlast die coffeeshopbezoekers veroorzaken. Zo worden auto’s in het wilde weg geparkeerd en buurtbewoners durven overtreders niet meer te corrigeren. Maar het zijn niet alleen coffeeshopbezoekers die overlast veroorzaken.

 1. Piepjonge bedrijven verlossen Brabant van coronaslot: ‘Maar wij zijn niet de cowboys’
  PREMIUM

  Piepjonge bedrijven verlossen Brabant van coronaslot: ‘Maar wij zijn niet de cowboys’

  DEN BOSCH - SpoedtestCorona en Wij Testen Op Corona. Zo heten de piepjonge bedrijven die nu de grote taak krijgen om Brabant van het coronaslot te halen. Half mei openen ze meerdere locaties voor de toegangstesten die dan nodig zijn om weer naar theater, bioscoop, popzaal, festival of voetbalstadion te mogen. Dat alles onder de vlag van Stichting Open Nederland, die gaat over Testen voor Toegang.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. ‘Enorme klap’ bij auto-ongeluk in Waalwijk
  Play

  ‘Enorme klap’ bij au­to-ongeluk in Waalwijk

 2. Producer van Duncan Laurence schrijft nu voor Songfestival-inzending Zwitserland
  Play

  Producer van Duncan Laurence schrijft nu voor Songfesti­val-inzending Zwitser­land