Jacques Herb komt met zijn klassieke tranentrekker Maaanuuu-eee-la!
Volledig scherm
Jacques Herb komt met zijn klassieke tranentrekker Maaanuuu-eee-la! © Frank de Roo

Bossche kermis met matinees bij Paternoster en Amsterdamse avonden bij De Druif

DEN BOSCH - Tijdens de kermis, van 16 tot en met 25 augustus in de Bossche binnenstad, zorgen de ondernemers van café De Paternoster en café De Druif voor een muzikaal randprogramma. Ook zijn er kermismatinees voor ouderen en mensen met een beperking.  

Speciaal voor de kermis wordt het terras van De Paternoster groter gemaakt en geheel overkapt. Op beide zaterdagen zorgen diskjockeys voor een mix van Nederlandse, disco en feestmuziek met op 24 augustus Wilbert Pigmans. Zondag 18 augustus ontvangt William Burg onder anderen Jaman, Charelle en Rienie van de Kerkhof.

Pretty in Pink

Maandag 19 augustus kleurt het terras van 18.00 tot 00.00 roze voor Pretty in Pink met souldiva Carolina Dijkhuizen die Donna Summer zingt, Marloes van Ham en dragoptredens van De Stiletto’s. Vrijdag is het podium gereserveerd voor Paul Perry en de Ceders. Marcel Hufnagel speelt op 25 augustus achter zijn ‘crazy piano’. 

Traditiegetrouw verzorgt De Paternoster met Bossche zorginstellingen tijdens de kermis vanaf dinsdag tot en met donderdag matinees. Op dinsdag en donderdag is het terras gereserveerd voor ouderen, met begeleiders, die niet meer zelfstandig naar de kermis kunnen komen. Woensdag staan gasten met een beperking centraal. 

De Druif met Jacques Herb

In café De Druif zijn tijdens de kermiszaterdagen ‘Amsterdamse avonden’ met onder anderen Sven Versteeg en Danny Nicolai.  Zondag 18 augustus verzorgt muzieklabel Rood Hit Blauw het programma en op maandag 19 augustus is er een Nederlandstalig programma met onder anderen Henk Bernard en Jacques Herb.

Dinsdag 20 augustus is het podium bij De Druif voor 2 lokale koren en op donderdag verzorgt Marcel Hufnagel een muzikale avond. Vrijdag 23 augustus verzorgt Frank Falcon een Nederlandse avond met gasten. Zondag sluit het café de kermis af met Typisch Bosch en artiesten als William Burg, Charelle en Arnold Hofmans.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch