Er kunnen weer stoelen en tafels bij in de klas. De middelbare scholen mogen vanaf 31 mei alle leerlingen ontvangen zonder dat die 1,5 meter afstand tot elkaar hoeven te houden.
Volledig scherm
PREMIUM
Er kunnen weer stoelen en tafels bij in de klas. De middelbare scholen mogen vanaf 31 mei alle leerlingen ontvangen zonder dat die 1,5 meter afstand tot elkaar hoeven te houden. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Bossche middelbare scholen en Vughtse Maurick College gaan week later volledig open

DEN BOSCH - Vanaf 31 mei mag het, maar vanaf 7 juni móeten alle leerlingen in het voortgezet onderwijs weer naar school. De Bossche middelbare scholen hebben in gezamenlijkheid besloten die extra week te benutten om zich hierop voor te bereiden. Het Maurick College sluit zich hierbij aan.

  1. Supertrio wil voor vertrek bij HC Den Bosch nog één keer knallen; tweede duel finale begint om 12.45 uur
    PREMIUM

    Supertrio wil voor vertrek bij HC Den Bosch nog één keer knallen; tweede duel finale begint om 12.45 uur

    Met drie enorme banieren worden ze uitgeluid bij HC Den Bosch: Lidewij Welten, Margot van Geffen en Marloes Keetels. Na de uitzege bij SCHC donderdagavond (1-3), pakken ze bij nog een overwinning - maar dan aan de Oosterplas - op de ploeg uit Bilthoven zaterdag (12.45 uur) wéér een landstitel. En anders kan het zondag (13.15 uur, opnieuw in Den Bosch) alsnog. Op ons verzoek praten ze over elkaar.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch