De man probeerde neppe tassen te verkopen
Volledig scherm
De man probeerde neppe tassen te verkopen © Politie gemeente Waalwijk

Bossche oplichter probeert neppe Louis Vuitton-tas te slijten aan Waalwijkse

DEN BOSCH/WAALWIJK - Een 29-jarige man uit Den Bosch is zaterdagmiddag aangehouden op de Meester van Coothstraat in Waalwijk voor een oplichting. Hij probeerde een neppe Louis Vuitton-tas te verkopen aan een vrouw.

De vrouw was al eerder opgelicht voor een aankoop van een soortgelijke tas en had hier recentelijk aangifte van gedaan. Omdat ze eerder was opgelicht en zij wederom een aanbieding kreeg over een Louis Vuitton-tas die werd aangeboden via een tweedehands site, besloot ze op de verkoop in te gaan en een afspraak te maken met de aanbieder. Ondertussen werd door haar de politie in kennis gesteld.

Uit onderzoek bleek dat er geen officiële echtheidskenmerken te vinden waren aan de tas en dat het geen echt Louis Vuitton-tas betrof. De man werd hierop aangehouden.

 Verder had de man nog voorwaarden van eerdere strafbare feiten open staan. Door de Officier van Justitie werd besloten dat de man voorlopig vast blijft zitten in verband met het overtreden van die voorwaarden.

  1. Verkeerschaos aangepakt: Van Berckelstraat wordt fietsstraat, bus te gast en voor auto geen plaats
    PREMIUM

    Verkeers­cha­os aangepakt: Van Berckel­straat wordt fiets­straat, bus te gast en voor auto geen plaats

    DEN BOSCH - Een kluwen van auto’s, bussen en fietsers op de Van Berckelstraat. Het is een verkeerscocktail waarbij elkaar nauwelijks ruimte te geven is en fietsers nogal eens opzij moeten springen om auto's en stadsbussen te ontwijken. Daar gaat heel snel een einde aan komen. De verkeersader vanuit het noorden in de stad naar het centrum wordt een fietsstraat waarbij de bus te gast is. Auto's mogen er helemaal niet meer komen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch