Commissaris van de Koning Wim van de Donk en zijn vrouw (links) luisteren naar Jack Mikkers, de burgemeester van Den Bosch. Even later krijgt Van der Donk de Stadspenning.
Volledig scherm
Commissaris van de Koning Wim van de Donk en zijn vrouw (links) luisteren naar Jack Mikkers, de burgemeester van Den Bosch. Even later krijgt Van der Donk de Stadspenning. © Brigit Groeneveld/BD

Bossche Stadspenning voor Wim van de Donk, ‘de man met de saaiste baan ter wereld’

DEN BOSCH - De Brabantse commissaris van de Koning Wim van de Donk heeft zaterdagavond de Stadspenning van Den Bosch gekregen. Dat gebeurde tijdens de eerste editie van The Funniest Festival Ever in de Brabanthallen, waar Van de Donk te gast was. 

  1. Bossche verloskundige Jongmans geridderd voor geboortezorg rond Eindhoven

    Bossche verloskun­di­ge Jongmans geridderd voor geboorte­zorg rond Eindhoven

    DEN BOSCH/EINDHOVEN - Verloskundige Lidewijde Jongmans (64) uit Den Bosch stond in 37 jaar in het Máxima Medisch Centrum in Eindhoven duizenden vrouwen en hun partners bij bij de geboorte van hun kind. Vrijdagmiddag nam ze afscheid en werd voor haar verdiensten voor de geboortezorg in de regio Zuidoost-Brabant geridderd. Burgemeeser Jack Mikkers van Den Bosch speldde haar in Veldhoven de versierselen op.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch