De veertig studenten van het Koning Willem I College in Den Bosch, die de GGD Hart voor Brabant gaan helpen bij het vaccineren, zijn de afgelopen maanden getraind.
Volledig scherm
PREMIUM
De veertig studenten van het Koning Willem I College in Den Bosch, die de GGD Hart voor Brabant gaan helpen bij het vaccineren, zijn de afgelopen maanden getraind. © KW1C

Bossche studenten gaan GGD helpen bij het zetten van 12.500 prikken per dag: ‘Het gaat om een bepaalde handigheid die je niet snel verleert’

DEN BOSCH - Hun training hebben ze er inmiddels opzitten en vanaf 19 juni is het voor het ‘echie’ voor veertig studenten van het Koning Willem I College (KW1C) in Den Bosch. Ze assisteren op de acht vaccinatielocaties van de GGD Hart voor Brabant. Die kan wel wat helpende handjes gebruiken, nu er wordt opgeschaald naar 12.500 prikken per dag.

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. FC Den Bosch hoopt snel nieuwe hoofdsponsor te kunnen presenteren; Timmermans verlengde niet uit onvrede
  PREMIUM

  FC Den Bosch hoopt snel nieuwe hoofdspon­sor te kunnen presente­ren; Timmermans verlengde niet uit onvrede

  Al de gehele voorbereiding speelt FC Den Bosch zonder sponsornaam op de voorzijde van het shirt. Timmermans Infra, dat de afgelopen jaren op het shirt prijkte, had de intentie om het op 1 juli afgelopen contract te verlengen, maar zag daar uit onvrede van af. De club is in gesprek met een potentiële opvolger en probeert die voor de competitiestart vrijdag te presenteren.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch