Een kijkje in het coronatestpaviljoen XL op de parkeerplaats van de Brabanthallen. Alles is al een poosje klaar voor het nemen van de eerste test. VWS betaalt er maandelijks 300.000 tot 350.000 euro voor.
Volledig scherm
PREMIUM
Een kijkje in het coronatestpaviljoen XL op de parkeerplaats van de Brabanthallen. Alles is al een poosje klaar voor het nemen van de eerste test. VWS betaalt er maandelijks 300.000 tot 350.000 euro voor. © Marc Bolsius

Bossche testlocatie XL kost 300.000 euro per maand en er is nog geen test geweest

DEN BOSCH - Er is nog geen enkele sneltest afgenomen. Toch betaalt de Rijksoverheid de afgelopen tijd maandelijks 300.000 tot 350.000 euro voor de coronatestlocatie XL op de parkeerplaats bij de Brabanthallen. Het is de bedoeling dat de loketten over enkele weken worden geopend. Maar hoeveel behoefte is daaraan?  

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch