Volledig scherm
Een groep Bosschenaren zit op carnavalszondag in de studio bij de Postcode Loterij Miljoenenjacht. © RTL

Bosschenaren maken kans op miljoenen op carnavalszondag

DEN BOSCH/AMSTERDAM - Een groep van vijftig Bosschenaren uit postcodegebied 5223 (Den Bosch-West) maakt op carnavalszondag kans op miljoenen euro's uit de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht. 

Deze Oeteldonkers wonnen bij de Postcode Loterij een studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert op RTL4. Of de Bosschenaren daadwerkelijk in de prijzen vallen op deze carnavalsavond, is zondag 3 maart vanaf 20.00 uur te zien op tv. De carnavalsliefhebbers onder hen hoeven niet bang te zijn dat zij carnavalszondag missen, want het programma wordt grotendeels al eerder opgenomen. 

De groep Bosschenaren is samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Uit Brabant zijn ook inwoners van Best en Oosterhout (postcode 4901) zijn van de partij. Een van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten.
Diegene neemt in de finale plaats aan de desk bij Linda de Mol om het Gouden Koffer Spel te spelen. Door de koffers te openen, maakt de finalist kans op een bedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro. 

  1. Opmerkelijke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    Opmerkelij­ke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    ROSMALEN - De naar Iran gevluchte ‘treitercrimineel’ Shahin Gheiybe (35) is bereid om ‘het volledige verhaal’ op televisie of in een krant te vertellen, maar wel tegen een prijs. Zijn advocaat Sonya Taheri is op zoek naar een ‘omroep die het meeste geld over heeft’ voor een exclusief interview met de voortvluchtige Rosmalenaar. ,,De naam van mijn cliënt is behoorlijk geschaad en dat heeft hem zeker ook financieel getroffen”, zegt Taheri tegen het Brabants Dagblad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch