Volledig scherm
Overval BP in Den Bosch. © Bart Meesters

Bosschenaren opgepakt voor gewapende overval op BP bij De Rompert

DEN BOSCH - In Den Bosch zijn twee mensen opgepakt die worden verdacht van de gewapende overval op de BP aan de Sint Teunislaan, bij De Rompert. Het gaat om een 34-jarige en een 26-jarige man uit Den Bosch. 

De BP werd zaterdagmorgen rond 09.15 uur overvallen door één man, die de pompbediende bedreigde met een vuurwapen. Er raakte niemand gewond, en de politie heeft ook niet bekend gemaakt of er iets is gestolen. Na de overval stapte de dader in een vluchtauto, waarin een metgezel zat. 

De politie zegt nu beide mannen te hebben opgepakt. Eén van de twee werd zaterdag al opgepakt. Daarbij werd ook de vermoedelijke vluchtauto gevonden. De tweede dader werd dankzij camerabeelden herkend door een agent, die wist te vertellen dat het om een man zonder vaste woon- of verblijfplaats gaat die vaak in Den Bosch rondhangt. Hij werd maandag in de kraag gegrepen. 

Beide mannen zitten nog vast. Het onderzoek gaat verder. Daarvoor wordt onder andere het vuurwapen bekeken dat in de buurt van het tankstation werd gevonden. 

In samenwerking met indebuurt Den Bosch