Brandweer verwacht woensdag nog hele dag bezig te zijn met blussen in Den Bosch: ‘Hoogst uitzonderlijk’ materieel gebruikt

Update + VideoDEN BOSCH - Een zeer grote brand bij verschrotingsbedrijf A.V.I. zorgt sinds dinsdagochtend voor veel rook in Den Bosch. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio verwacht de brandweer zeker nog de hele woensdag bezig te zijn met blussen. Dinsdag werd uitzonderlijk materieel ingezet: twee blusboten actief en twee blushelikopters van Defensie. Ook de Milieu Ongevallen Dienst (MOD) is op aanvraag van de brandweer gekomen. Omwonenden dienen ramen en deuren gesloten te houden, ook woensdag. Er is een NL-Alert verzonden.

  1. Als de sfeer op de werkvloer onveilig is blijft het etteren: John de Mol is wat dat betreft ‘een slappe zak’
    PREMIUM

    Als de sfeer op de werkvloer onveilig is blijft het etteren: John de Mol is wat dat betreft ‘een slappe zak’

    LOON OP ZAND/OSS/ROSMALEN - Je kunt nog zoveel loketten hebben waar vrouwen, en mannen, melding kunnen maken van grensoverschrijdend gedrag, maar als de sfeer op de werkvloer niet veilig is,blijft het etteren. Dat is de boodschap die de burgemeesters van Loon op Zand en Oss hebben aan John de Mol. En zo’n veilige werkomgeving komt niet vanzelf aanwaaien, voegt bouwbedrijf Heijmans uit Rosmalen eraan toe.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch