Volledig scherm
Burger King voegt langzaam steeds meer restaurants toe aan de thuisbezorging, maar doet dat tot nu toe vooral in de Randstad. © AP

Burger King Den Bosch gaat thuisbezorgen in de stad, McDonald's volgt snel

Ma 18 feb. De Burger King bezorgt vanaf maandag ook thuis in Den Bosch. Via Deliveroo kunnen mensen onder meer whoppers bestellen, zo laat bezorgsite Deliveroo weten. De McDonald's volgt ook, al kan men daar geen definitieve datum geven.

De Burger King zit op het stationsplein in Den Bosch. Van daaruit kan men in elk geval in het centrum burgers en friet bestellen. Burger King voegt langzaam steeds meer restaurants toe aan de thuisbezorging, maar doet dat tot nu toe vooral in de Randstad. Het bedrijf werkt daarvoor samen met Deliveroo.

Ook de McDonalds werkt op meerdere plekken in Nederland aan thuisbezorging, maar ook daar gebeurt dat tot nu toe vooral in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Den Bosch volgt echter snel, zo vertelt Hans van Hoof van het Bossche filiaal. ,,Mogelijk wordt het nog dit jaar, anders snel volgend jaar. We zijn er in elk geval mee bezig", zo vertelt hij. McDonalds zit aan de Hooge Steenweg en werkt voor de thuisbezorging samen met Uber Eats.

  1. Opmerkelijke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    Opmerkelij­ke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    ROSMALEN - De naar Iran gevluchte ‘treitercrimineel’ Shahin Gheiybe (35) is bereid om ‘het volledige verhaal’ op televisie of in een krant te vertellen, maar wel tegen een prijs. Zijn advocaat Sonya Taheri is op zoek naar een ‘omroep die het meeste geld over heeft’ voor een exclusief interview met de voortvluchtige Rosmalenaar. ,,De naam van mijn cliënt is behoorlijk geschaad en dat heeft hem zeker ook financieel getroffen”, zegt Taheri tegen het Brabants Dagblad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch