Volledig scherm
Burger King voegt langzaam steeds meer restaurants toe aan de thuisbezorging, maar doet dat tot nu toe vooral in de Randstad. © AP

Burger King Den Bosch gaat thuisbezorgen in de stad, McDonald's volgt snel

Ma 18 feb. De Burger King bezorgt vanaf maandag ook thuis in Den Bosch. Via Deliveroo kunnen mensen onder meer whoppers bestellen, zo laat bezorgsite Deliveroo weten. De McDonald's volgt ook, al kan men daar geen definitieve datum geven.

De Burger King zit op het stationsplein in Den Bosch. Van daaruit kan men in elk geval in het centrum burgers en friet bestellen. Burger King voegt langzaam steeds meer restaurants toe aan de thuisbezorging, maar doet dat tot nu toe vooral in de Randstad. Het bedrijf werkt daarvoor samen met Deliveroo.

Ook de McDonalds werkt op meerdere plekken in Nederland aan thuisbezorging, maar ook daar gebeurt dat tot nu toe vooral in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Den Bosch volgt echter snel, zo vertelt Hans van Hoof van het Bossche filiaal. ,,Mogelijk wordt het nog dit jaar, anders snel volgend jaar. We zijn er in elk geval mee bezig", zo vertelt hij. McDonalds zit aan de Hooge Steenweg en werkt voor de thuisbezorging samen met Uber Eats.

  1. Geschorste oorlogsheld Marco Kroon heeft beelden van ’akkefietje’ met carnaval in Oeteldonk

    Geschorste oorlogs­held Marco Kroon heeft beelden van ’akkefietje’ met carnaval in Oeteldonk

    DEN BOSCH - De door het ministerie van Defensie geschorste Marco Kroon voor vervolging voor onder meer mishandeling van een politieagent zegt beelden te hebben van het incident op carnavalszondag in Den Bosch. ,,En die beelden liegen niet. Ja, ik heb staan pissen buiten en accepteer daar de boete voor. Daarna ben ik behandeld alsof men een profeet te pakken had.’’ In de ogen van Kroon is zijn aanhouding die bewuste carnavalsdag een ’akkefietje’.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch