Verdiepte kruisingen op de N65 zoals die bij de Vijverbosweg-Boslaan lossen volgens het burgerinitiatief ‘N65 Duurzaam’ niet alle knelpunten op.
Volledig scherm
Verdiepte kruisingen op de N65 zoals die bij de Vijverbosweg-Boslaan lossen volgens het burgerinitiatief ‘N65 Duurzaam’ niet alle knelpunten op. © Gemeente Vught

Burgerinitiatief wil geen verdiepte rijksweg N65 maar een graaftunnel: ‘Helaas een illusie’

VUGHT - Een groep Vughtenaren heeft donderdag bij de gemeente het burgerinitiatief ‘N65 Duurzaam’ ingediend. Ze willen dat Vught het vergevorderde plan voor een grotendeels verdiepte ligging van de rijksweg van tafel veegt en alsnog een tunnel onderzoekt. ,,Een illusie, helaas”, reageert wethouder Guus van Woesik.

 1. Kinderen mogen in Den Bosch op ontdekkingsreis naar boeken
  PREMIUM

  Kinderen mogen in Den Bosch op ontdek­kings­reis naar boeken

  DEN BOSCH - Een grote modderbaan voor verklede ‘varkens’ uit het boek ‘Hup Herman’, oude fietsen om dieren van te maken uit de fietsenwerkplaats van Kees zoals in het boek ‘Homme en het noodgeval’ of ‘boodschappenduiven’ uit de oorlog die in het boek ‘Verboden te vliegen’ onderduiken in de kelder. Acht kinderboeken komen zondag 13 juni tot leven tijdens de tweede editie van het Mooie Kinderboekenfestival in de Verkadefabriek in Den Bosch.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen
  Play

  Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen

 2. Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'
  Play

  Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'