Het beweegplein aan het Bisschop Zwijsenplein in Vught is volgens bewoners anders uitgepakt dan aanvankelijk was afgesproken. Op de achtergrond de Lidl en de school.
Volledig scherm
PREMIUM
Het beweegplein aan het Bisschop Zwijsenplein in Vught is volgens bewoners anders uitgepakt dan aanvankelijk was afgesproken. Op de achtergrond de Lidl en de school. © Olaf Smit

Buurt maakt zich zorgen over Lidl XL: ‘Groene long in hart van De Baarzen dreigt te verdwijnen’

VUGHT - De belangengroep ‘Hart voor de Baarzen’ maakt zich ernstig  zorgen over de wens van de Lidl in Vught om ‘XL’ te worden. De bewoners vrezen dat het hierdoor een stuk drukker en dus onveiliger wordt in de wijk. Ook balen ze ervan dat groen moet wijken voor extra parkeerplaatsen. 

  1. Alle 80.000 afvalcontainers in Den Bosch nieuwe chip, omdat er her en der nog ‘illegale’ groenbakken staan
    PREMIUM

    Alle 80.000 afvalcon­tai­ners in Den Bosch nieuwe chip, omdat er her en der nog ‘illegale’ groenbak­ken staan

    DEN BOSCH - Bij een paar honderd Bossche huishoudens staan nog groencontainers in de voor- of achtertuin waar niet voor betaald wordt en daarom krijgen alle circa 80.000 grijze en groene containers in de gemeente nog vóór het einde van dit jaar een nieuwe chip. Den Bosch schat dat het sinds 2016 18.000 euro per jaar misloopt aan inkomsten vanwege de niet (goed) geregistreerde extra groencontainers.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch