Chemicaliën gevonden in mini-opslag in Den Bosch

VIDEODEN BOSCH - De politie heeft donderdagochtend chemicaliën aangetroffen in een mini-opslag aan de Zandzuigerstraat in Den Bosch. Het is nog niet bekend om wat voor hoeveelheid het gaat. Het pand is doorzocht. Er stond ook een aantal machines binnen waarmee drugs kunnen worden geproduceerd. 

Nadat de politie onderzoek heeft gedaan,  heeft een gespecialiseerd bedrijf de opslag leeg gehaald.

De eigenaar van het pand trof de chemicaliën aan een belde direct de politie. Hij nam een kijkje in de ruimte omdat de huurder al enige tijd niet meer had betaald, meldt een woordvoerder van de brandweer.

Gevaar

Op verzoek van de politie kwam de adviseur gevaarlijke stoffen (AGS) van de brandweer ook ter plaatse. Dit omdat de chemicaliën voor gevaar kunnen zorgen. De adviseur verrichtte enkele metingen en concludeerde dat van gevaar geen sprake is. ,,De politie handelt de zaak daarom verder af”, aldus de woordvoerder.

Volledig scherm
De politie en de brandweer waren ter plaatse bij een mini-opslag in Den Bosch. © Jurgen Versteeg - Meesters Multi Media
Volledig scherm
De politie en de brandweer waren ter plaatse bij een mini-opslag in Den Bosch. © Jurgen Versteeg - Meesters Multi Media
  1. Timmermans op PvdA-congres in Den Bosch over Trump: ‘Hoe dom kun je zijn’
    video

    Timmermans op Pv­dA-con­gres in Den Bosch over Trump: ‘Hoe dom kun je zijn’

    DEN HAAG - PvdA-kopstuk Frans Timmermans heeft op het PvdA-congres in Den Bosch fel uitgehaald naar de Amerikaanse president Donald Trump. ,,Hoe dom kun je zijn’', vroeg de lijsttrekker van de sociaaldemocraten bij de komende Europese verkiezingen zich af, verwijzend naar het staatshoofd van de Verenigde Staten. Timmermans, ook vicevoorzitter van de Europese Commissie, was een van de sprekers op het congres.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch