De jonge slagwerkgroep van de Cromvoirtse Fanfare opent samen met de schooljeugd het feestweekend in Cromvoirt op 26 en 27 oktober.
Volledig scherm
PREMIUM
De jonge slagwerkgroep van de Cromvoirtse Fanfare opent samen met de schooljeugd het feestweekend in Cromvoirt op 26 en 27 oktober. © Roel van der Aa

Cromvoirtse fanfare viert feest én hoopt op nieuwe aanwas

CROMVOIRT - Er wordt weer gebouwd in Cromvoirt. Dat is niet alleen goed nieuws voor de inwoners die met smart op een woning wachten maar ook voor de kleine basisschool die steeds meer leerlingen krijgt én de verenigingen in het dorp, waaronder de Cromvoirtse Fanfare die wel wat nieuwe leden kan gebruiken.

De Cromvoirtse Fanfare 55 jaar bestaat dit jaar 55 jaar en als het enigszins kan, wil de vereniging daar nog vele jaren aan vastplakken. ,,Dus zijn we blij met de nieuwe, jonge gezinnen die in Cromvoirt komen wonen en hebben er vertrouwen in dat dit leidt tot nieuwe, jonge aanwas voor onze vereniging”, stelt fanfarevoorzitter Ronnie van den Hurk.

  1. Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    DEN BOSCH- Zwaar teleurgesteld en geen enkel argument deugt. Een groepje van zes Orthenaren verenigd in het Petit comité Orthen legt zich niet neer bij de afsluiting van de omstreden spoorovergang in hun buurt. De zes dreigen met een rechtsgang als de Bossche gemeenteraad op 9 juni kiest voor de aanleg van een tunnel voor fietsers en voetgangers en het definitief sluiten van de overgang. Dat heeft het comité de gemeenteraad laten weten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch