Darrell Ludwig (leerling van groep 8 van basisschool Het Rondeel) is als stemacteur uitverkoren tot de Bossche Kevin McCallister, de hoofdrolspeler in de wereldberoemde kerstkraker Home Alone.
Volledig scherm
Darrell Ludwig (leerling van groep 8 van basisschool Het Rondeel) is als stemacteur uitverkoren tot de Bossche Kevin McCallister, de hoofdrolspeler in de wereldberoemde kerstkraker Home Alone. © Chris Korsten

Darrell Ludwig (11) is de Bossche Kevin in Home Alone

DEN BOSCH - Dé kerstklassieker op filmgebied? Dan kom je al snel uit op Home Alone. Binnenkort is er een Bossche versie, met tal van plaatselijke stemacteurs. Nick Schönhage en Shantii Gupta, twee jongerenwerkers van PowerUp073, hebben hun schouders gezet onder de opmerkelijke productie.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Den Bosch