Rob van den Boom (28) en Evi Bekkers (23) zouden vandaag trouwen, maar hebben de bruiloft verzet naar volgend jaar. ,,Na de persconferentie van Rutte zijn we meteen gaan bellen."
Volledig scherm
PREMIUM
Rob van den Boom (28) en Evi Bekkers (23) zouden vandaag trouwen, maar hebben de bruiloft verzet naar volgend jaar. ,,Na de persconferentie van Rutte zijn we meteen gaan bellen." © Marc Bolsius, beeldbewerking BD

De bruiloft gaat niet door, en wie er dán allemaal de dupe is...

BERLICUM - Vandaag, iets na half 2, zou hij haar diep in de ogen kijken en zij hem. Ze zouden elkaars hand vasthouden en dan zou de ambtenaar van de burgerlijke stand vragen of hij, Rob van den Boom, tot zijn wettige echtgenote zou nemen: Evi Bekkers. Maar de ochtend na de persconferentie eind maart toen Rutte zei dat samenkomsten tot 1 juni verboden zijn, en Rob even ‘gruwelijk instortte’, pakte hij de telefoon. Want zo’n bruiloft die verzet moet worden heeft niet alleen gevolgen voor het bruidspaar, maar voor ál die mensen en bedrijven die opdracht hadden gekregen om er de mooiste dag ooit van te maken.

 1. Zwemparadijs Sportiom opent fors later, maar wél met spectaculaire glijbaan
  PREMIUM

  Zwempara­dijs Sportiom opent fors later, maar wél met spectacu­lai­re glijbaan

  DEN BOSCH - Liefhebbers van Aqua Fun, het zwemparadijs in Sportiom, moeten nog even geduld hebben. De opening van het gerenoveerde recreatieve zwembad is met twee maanden uitgesteld, van 1 oktober naar 1 december. Mede door het coronavirus is de planning uitgelopen. ,,Maar we voeren alle plannen uit die we voor ogen hadden", zegt Willem-Jan Vrolijk, projectmanager Sportiom namens de gemeente.
 2. Poolse mis voortaan óók in Den Bosch, maar zonder hostie op de tong

  Poolse mis voortaan óók in Den Bosch, maar zonder hostie op de tong

  DEN BOSCH - De Parochie van de Goddelijke Barmhartigheid, die nu anderhalf jaar deel uitmaakt van het bisdom Den Bosch, legt zich toe op het organiseren van eucharistieviering in de Poolse taal. Sinds februari zijn er vanwege een sterk verminderde belangstelling geen Poolse diensten meer in Kerkdriel. In feite is een nieuwe dienst in de Bossche Sint Cathrien daarvoor in de plaats gekomen. Zondag om 18.00 uur zal priester Krzysztof Obiedziński de aanwezigen ongetwijfeld begroeten met Szczęść Boże, oftewel de Vrede van God.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch