Jan-Henk van Ieperen, oprichter van Kings of Colours: ,,Den Bosch speelt een mooie rol in de culturele sector, maar ik zou graag zien dat straatkunst nóg zichtbaarder wordt.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jan-Henk van Ieperen, oprichter van Kings of Colours: ,,Den Bosch speelt een mooie rol in de culturele sector, maar ik zou graag zien dat straatkunst nóg zichtbaarder wordt.” © Marc Bolsius

De Stad van Jan-Henk van Ieperen: ‘Ik zie de stad als een blank canvas’

De stad vanDEN BOSCH - Jan-Henk van Ieperen is een van de initiatiefnemers van de stichting Kings of Colors. ,,Aan de silo’s zie je wat de kracht van straatkunst is.” 

  1. Bosschenaar (49) mishandelde ex-vrouw in Oss tijdens ruzie over vreemdgaan
    PREMIUM

    Bossche­naar (49) mishandel­de ex-vrouw in Oss tijdens ruzie over vreemdgaan

    DEN BOSCH/OSS - Een 49-jarige Bosschenaar ging in de nacht van 23 op 24 oktober in een woning in Oss door het lint, omdat hij dacht dat zijn ex-vrouw vreemdging. Hij sloeg het slachtoffer onder invloed van drugs en alcohol tot bloedens toe in het gezicht. De man moest maandagmiddag voorkomen bij de politierechter in Den Bosch. ,,Ik was woedend omdat ze mij voor de derde keer had bedrogen. Ik voelde me erg gekwetst.” De man had al twee eerder veroordelingen voor huiselijk geweld op zijn naam staan.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch