Volledig scherm
PREMIUM
Drukte bij de start van de laatste etappe van de Ronde Van Spanje 2019. © Annemiek Steenbekkers

De Vuelta vraagt nu al iedere dag aandacht

MADRID - Nog 10 maanden en 27 dagen tot aan de start van de Vuelta in Nederland. Voor de tweede etappe vanuit Den Bosch is er nu al een projectteam van veertien mensen op de been.

,,Iedere dag doet er wel iemand iets aan de Vuelta’’, zegt wethouder Huib van Olden van Den Bosch. Het projectteam van de gemeente bestaat momenteel uit veertien mensen. Die weliswaar niet fulltime met de Ronde van Spanje bezig zijn, maar wel betrokken worden bij zaken die van doen hebben met bijvoorbeeld de openbare ruimte of het bepalen van de route. 

 1. ‘Wat sneu dat dit overblijft van het burgemeesterslek in Den Bosch’
  PREMIUM

  ‘Wat sneu dat dit overblijft van het burgemees­ter­slek in Den Bosch’

  DEN BOSCH - Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt de Bossche fractievoorzitter Sjef van Creij (Gewoon-geDREVEN) ervan in juli 2017 vertrouwelijke informatie rond de burgemeestersbenoeming te hebben ‘verstrekt of bevestigd’ aan gemeenteraadslid Will Hoeben (De Bossche Groenen). Al eerder werd bekend dat het OM Van Creij ervan verdenkt de naam van de nummer één van de vertrouwenscommissie te hebben ‘verstrekt of bevestigd’ aan toenmalig wethouder Jos van Son.
 2. Irritatie bij Werkwarenhuis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’
  PREMIUM

  Irritatie bij Werkwaren­huis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’

  Wo 16 okt. De plannen voor een nieuw te bouwen Kaaihal wekken veel irritatie op bij de uitbaters van het naastgelegen Werkwarenhuis op de Tramkade. In een ingezonden brief aan de gemeenteraad geven de initiatiefnemers van het Werkwarenhuis en Social Label dat met dat de komst van een nieuwe hal ‘de inkomsten van het Werkwarenhuis grotendeels wegvallen’. ,,Met alle gevolgen van dien.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch