Volledig scherm
PREMIUM
Vooraanzicht van de nieuwe Kaaihal op de Tramkade met de op de achtergrond de silo's. Er gaat definitief een streep door de plannen. © BiermanHenket

Definitief een streep door nieuwe Kaaihal in Den Bosch

DEN BOSCH - Curieus is het natuurlijk wel: een ruime meerderheid in de Bossche politiek is vóór een nieuwe Kaaihal op de Tramkade, maar die hal gaat er uiteindelijk niet komen. De partijen geven initiatiefnemer Jan van der Putten van de Verkadefabriek niet de gevraagde tien jaar om de investering van vijf miljoen euro en het exploiteren van de hal in die tijd terug te verdienen.

,,We hadden het graag gedaan, het is zonde dat we nu een aantal problemen in de stad niet op kunnen lossen’’, reageerde Van der Putten gisteravond desgevraagd na de politieke discussie in de commissie bedrijvigheid. De nieuwe Kaaihal zou onder meer drie jaar dienen als tijdelijk theater tijdens de sloop en nieuwbouw van het Theater aan de Parade.   

  1. Supportersbus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie
    PREMIUM

    Supporters­bus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie

    DEN BOSCH/BREDA - ‘Een kansloze actie van de politie’ noemt de supportersclub van FC Den Bosch de fouillering van tientallen supporters vrijdagavond in het cellencomplex in Breda. Na een tip had de politie sterke vermoedens dat de harde kern van plan was ‘flink drugs te gaan gebruiken’ tijdens de wedstrijd. Een volle supportersbus op weg naar NAC Breda werd naar het politiebureau geleid, maar daar bleek dat niemand iets op zak had.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch