Nederland, Den Bosch, de tour avond etappe met oud wielrenner Michael Boogerd, Dione de Graaff en veldrijdenkampioene Ceylin del Carmen Alvarado bij Het Noordbrabantsmuseum.
Volledig scherm
Nederland, Den Bosch, de tour avond etappe met oud wielrenner Michael Boogerd, Dione de Graaff en veldrijdenkampioene Ceylin del Carmen Alvarado bij Het Noordbrabantsmuseum. © copyright Marc Bolsius

Den Bosch alleen decor voor De Avondetappe

DEN BOSCH - Franse terrasjes en landgoederen ontbreken in De Avondetappe. Als gevolg van de corona-maatregelen maakt de Tour de France-show van de NOS-tv een rondreis langs musea, kasteeltjes en andere karakteristieke gebouwen in Nederland. Gisteravond werd halt gehouden in Den Bosch.

 1. Woningen in het hart van klein Silicon Valley in Den Bosch om jongeren te verleiden
  PREMIUM

  Woningen in het hart van klein Silicon Valley in Den Bosch om jongeren te verleiden

  DEN BOSCH - Als je als Den Bosch de ambities hebt om ICT-hart van Nederland te worden, moeten ook jongeren verleid worden om naar klein Silicon Valley op het Grenco-terrein achter het station te komen. En juist daar zijn 100 tot 150 woningen, horecavoorzieningen én ontmoetingsruimten voor nodig. ,,Geen tijdelijke woningen, maar woningen waar jongeren tijdelijk wonen’’, aldus wethouder Jan Hoskam van economische ontwikkeling.
 2. Zwemparadijs Sportiom opent fors later, maar wél met spectaculaire glijbaan
  PREMIUM

  Zwempara­dijs Sportiom opent fors later, maar wél met spectacu­lai­re glijbaan

  DEN BOSCH - Liefhebbers van Aqua Fun, het zwemparadijs in Sportiom, moeten nog even geduld hebben. De opening van het gerenoveerde recreatieve zwembad is met twee maanden uitgesteld, van 1 oktober naar 1 december. Mede door het coronavirus is de planning uitgelopen. ,,Maar we voeren alle plannen uit die we voor ogen hadden", zegt Willem-Jan Vrolijk, projectmanager Sportiom namens de gemeente.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch