De rotonde bij hotel Vught (Bosscheweg/Vughterweg) is onveilig. Al jaren wordt gesproken over maatregelen maar die blijven vooralsnog uit.
Volledig scherm
PREMIUM
De rotonde bij hotel Vught (Bosscheweg/Vughterweg) is onveilig. Al jaren wordt gesproken over maatregelen maar die blijven vooralsnog uit. © Roy Lazet

Den Bosch en Vught grijpen naast rijkssubsidie van 7 ton voor fietsbrug Van der Valk: ‘Onacceptabele fout van Den Bosch’

UPDATEDEN BOSCH/VUGHT - De gemeenten Den Bosch en Vught grijpen naast de rijkssubsidie van 7 ton voor de realisatie van een fietsbrug bij de ‘rotonde Van der Valk’. Een belangrijke bijdrage voor een urgente oplossing van een verkeersgevaarlijke situatie. 

 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. Veel kritiek op plan fietsbrug en turborotonde: 'Den Bosch verschuift problemen naar Vught'
  PREMIUM

  Veel kritiek op plan fietsbrug en turboroton­de: 'Den Bosch verschuift problemen naar Vught'

  VUGHT - Het plan van Den Bosch om van de huidige rotonde Vughterweg-Postweg-Heunweg (Van der Valk) een turborotonde te maken en voorlopig slechts één fietsbrug aan te leggen, stuit op veel kritiek in Vught. ,,Wat Den Bosch voorstelt is een halfbakken oplossing", aldus Jos Bruins van de Vughtse Belangenvereniging Bosscheweg Noord (BVBN). ,,De verkeersproblemen worden verschoven naar Vught."

In samenwerking met indebuurt Den Bosch