Volledig scherm
© Ernesta Verburg

Den Bosch selecteert vijf aannemers voor nieuw theater

DEN BOSCH - De gemeente heeft vijf bouwers geselecteerd die in aanmerking komen voor de bouw van het nieuwe Theater aan de Parade in Den Bosch. 

De aannemers/bouwpartners zijn: Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling uit Eindhoven,  Dura Vermeer divisie Bouw en Vastgoed uit Houten,  Mertens Bouwbedrijf BV uit Weert,  Combinatie Sprangers Bouwbedrijf BV/Kuijpers centrale projecten BV uit Breda/’s-Hertogenbosch en Combinatie Visser & Smit Bouw BV/Engie Services Zuid BV uit Rotterdam/Oisterwijk.

De vijf doen mee aan de gunningsfase die in september afgerond wordt. In juni 2020 wordt een definitief contract met de bouwer afgesloten. 

bd.nl/theaterdenbosch

  1. Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’
    PREMIUM

    Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’

    VUGHT - Het begon met kleinschalige streekmarkten en enkele honderden belangstellenden. Afgelopen weekend genoten zo’n twee en een half duizend bezoekers van het Hoge Bomen Festival op Fort Isabella in Vught. Het voormalige kazerneterrein ontpopt zich niet alleen als een bijzondere plek om te wonen en te werken maar brengt ook steeds meer vertier. Mét respect voor de kwetsbare natuur, volgens de Isabella Groep. De Vughtse natuurvereniging NMV is ‘waakzaam’.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch