Volledig scherm
Het pand van X-mode in de Visstraat waar Dille & Kamille intrekt © Google Maps

Dille & Kamille opent begin 2019 vestiging aan Visstraat in Den Bosch

updateVr 9 nov. De populaire keten Dille & Kamille wil al begin 2019 een vestiging openen in Den Bosch. Het gaat om het pand aan de Visstraat, waar nu X-Mode zit. Dat pand heeft een verbinding met de Orthenstraat.

Door Bart Gotink

Dille & Kamille heeft zelf nog niet gereageerd op vragen van deze krant. Afgelopen week ging de grootste vestiging van de Nederlandse keten open in Eindhoven. Daar werd ook aangekondigd dat er begin 2019 een winkel in Den Bosch, en eind 2019 in Tilburg. 

Volledig scherm
Het pand van X-mode in de Orthenstraat waar Dille & Kamille intrekt © Google Maps

De Dille & Kamille in Eindhoven is de 31e vestiging van de keten. Daarvan zijn er twintig in Nederland en elf in België. Voor Brabant is het na Breda pas de tweede vestiging. Het assortiment van Dille & Kamille bestaat volgens de Eindhovense vestigingsmanager Karien Limburg  uit ongeveer 15.000 artikelen die deels per seizoen wisselen. Volgens de vestigingsmanager onderscheidt de keten zich daar ook mee van concurrenten zoals Sissy Boy en Sostrene Grene. ,,Qua productgroepen hebben ze een vergelijkbaar assortiment maar wij gaan veel meer de diepte in.” In Eindhoven zit ook een horecadeel.

Dille & Kamille kent geen franchisenemers, en groeit daarom iets minder hard. Wel gaf de keten vorig jaar al aan dat de grote Brabantse steden prioriteit hebben. 

Volledig scherm
Dille en Kamille is nieuw in Eindhoven © Fotopersburo van de Meulenhof BV
Volledig scherm
Een winkel van Dille & Kamille © Dillekamille.nl
  1. Bossche rechter is bezuinigingen beu en dient ontslag in
    PREMIUM

    Bossche rechter is bezuinigin­gen beu en dient ontslag in

    DEN BOSCH - Ruim dertig jaar was Alfred Roosmale Nepveu rechter in Den Bosch. Binnenkort loopt hij voor het laatst het Paleis van Justitie uit. ‘Door de voordeur’, zónder ruzie. Maar wél met een somber gevoel over de toekomst van de rechtspraak, die al jaren ernstig gebukt gaat onder Haagse bezuinigingen. Zijn pessimisme deed de 61-jarige Roosmale Nepveu besluiten om ‘de handdoek in de ring te gooien’ en een paar jaar eerder dan verwacht zijn ontslag in te dienen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch