Doe-expo bij Avans Hogeschool in Den Bosch.
Volledig scherm
Doe-expo bij Avans Hogeschool in Den Bosch. © Avans Hogeschool

Doe-expo Big Brother or Smart Sister bij Avans onderzoekt invloed van technologie

DEN BOSCH - Wat is de invloed van technologie op ons leven en op de (sociale) veiligheid, zowel in positieve als in negatieve zin? Aan de hand van het werk van negen professionele kunstenaars wordt dit onderzocht tijdens de doe-expo Big Brother or Smart Sister. 

Deze expo is vanaf vrijdag 30 november te vinden in de entreehal van Avans Hogeschool aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch.

Bij Big Brother or Smart Sister wordt onderzocht in hoeverre en op welke manier kunst en ontwerp een bijdrage kunnen leveren aan het denken over en het werken aan vraagstukken op het gebied van sociale en digitale veiligheid. Of het nu gaat om kunstmatige intelligentie, hightech kleding of intelligente apparaten.

De tentoonstelling aan Onderwijsboulevard 215 is te zien tot en met 20 december  op maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 20.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

  1. 
Met een knipoog, maar basketbalclub Heroes gaat afhaken sponsors niet accepteren
    PREMIUM

    Met een knipoog, maar basketbal­club Heroes gaat afhaken sponsors niet accepteren

    DEN BOSCH - Leuk, een basketbalwedstrijd kijken én netwerken. Minder leuk: bedrijven hebben er door corona geen geld meer voor. En dat ‘accepteert’ basketbalclub Heroes niet. ,,We geven de bedrijven tóch twee stoelen en ze bepalen zelf wat ze die stoelen waard vinden.’’ Bovendien geeft de club van Bob van Oosterhout 250 seizoenkaarten weg aan kinderen uit gezinnen die door corona getroffen zijn.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch