Volledig scherm
Erotic Corner in de Vughterstraat. In het pand komen drie appartementen © Google Maps

Drie appartementen in oude seksbios Erotic Corner in de Vughterstraat

Di 6 aug. ‘Hetero & Gay cinema’ staat nog op de deur, maar Erotic Corner is al even dicht. In het pand waar tot 1 mei nog een ‘grote collectie dvd's in alle genres’ lag, keert geen winkel meer terug. In plaats van bioscoopzaaltjes met seks zitten er straks drie appartementen in het pand in de Vughterstraat.

Erotic Corner zat al rond 1980 in het pand. Beneden zat een sekswinkel, daarboven waren twee zalen te vinden. De heterozaal telde twintig zitplaatsen, de homozaal vijftien. Ook waren er enkele privécabines waar mensen zelf een DVD konden uitzoeken om te bekijken.

De voormalige eigenaar van de winkel en bioscoop wil verder weinig kwijt aan de krant over waarom de zaak is gestopt en wat er verder gaat gebeuren in het pand. Hij wil geen toelichting geven op vragen. Wel is uit de ingediende vergunningsaanvraag op te maken dat er in het pand drie appartementen komen. Het is niet duidelijk wanneer de verbouwing van start gaat. 

Volledig scherm
Erotic Corner in de Vughterstraat. In het pand komen drie appartementen © Google Maps
  1. Geen 'Vindicatiaanse' toestanden, maar heuveltje rollen bij Bossche studentenverenigingen
    PREMIUM

    Geen 'Vindicati­aan­se' toestanden, maar heuveltje rollen bij Bossche studenten­ver­e­ni­gin­gen

    DEN BOSCH - Met het nieuwe studiejaar in aantocht schieten (kennismakings)activiteiten bij de studentenverenigingen weer als paddenstoelen uit de grond. Vooral de eerstejaars komen tijdens de introductieperiode vaak zintuigen tekort. Ook de slikspieren worden dikwijls aardig op de proef gesteld. Eveneens kenmerkend is dat het er meestal gemoedelijk en 'sociaal' aan toe gaat.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch