Volledig scherm
Erotic Corner in de Vughterstraat. In het pand komen drie appartementen © Google Maps

Drie appartementen in oude seksbios Erotic Corner in de Vughterstraat

Di 6 aug. ‘Hetero & Gay cinema’ staat nog op de deur, maar Erotic Corner is al even dicht. In het pand waar tot 1 mei nog een ‘grote collectie dvd's in alle genres’ lag, keert geen winkel meer terug. In plaats van bioscoopzaaltjes met seks zitten er straks drie appartementen in het pand in de Vughterstraat.

Erotic Corner zat al rond 1980 in het pand. Beneden zat een sekswinkel, daarboven waren twee zalen te vinden. De heterozaal telde twintig zitplaatsen, de homozaal vijftien. Ook waren er enkele privécabines waar mensen zelf een DVD konden uitzoeken om te bekijken.

De voormalige eigenaar van de winkel en bioscoop wil verder weinig kwijt aan de krant over waarom de zaak is gestopt en wat er verder gaat gebeuren in het pand. Hij wil geen toelichting geven op vragen. Wel is uit de ingediende vergunningsaanvraag op te maken dat er in het pand drie appartementen komen. Het is niet duidelijk wanneer de verbouwing van start gaat. 

Volledig scherm
Erotic Corner in de Vughterstraat. In het pand komen drie appartementen © Google Maps
  1. Den Bosch krijgt er meer dan 800 woningen bij, 4 woontorens en de Kunstacademie blijft zitten
    PREMIUM
    update | video

    Den Bosch krijgt er meer dan 800 woningen bij, 4 woontorens en de Kunstacade­mie blijft zitten

    DEN BOSCH - En weer heeft Den Bosch er een plek bij waar véél gaat veranderen. Op het voormalige postterrein aan de Parallelweg achter het station komen in totaal 819 woningen, onder meer in vier in het oogspringende woontorens. Waarbij één toren aan de Dieze komt te staan, aan de overzijde van de weg. Kunstacademie Sint-Joost én de studenten spelen een centrale rol in de plannen: de academie blijft er zitten en er komen ateliers bij.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch