Drie Brabantse straten starten binnenkort met het project ‘Auto van de straat’. Ze mogen vier maanden twee electrische deelauto's gebruiken.
Volledig scherm
Drie Brabantse straten starten binnenkort met het project ‘Auto van de straat’. Ze mogen vier maanden twee electrische deelauto's gebruiken. © Thinkstock

Drie Brabantse straten uitverkoren om deel te nemen aan het project ‘Auto van de straat’

DEN BOSCH/WOUDRICHEM - Drie Brabantse straten starten binnenkort met het project Auto van de straat. Een project van de provincie Noord-Brabant en Natuur & Milieu om mensen kennis te laten maken met autodelen. De uitverkorenen zijn: Kerkstraat/Arsenaal in Woudrichem, Kattenbosch in Rosmalen en Henriette R. Holstlaan/Helene Swarthstraat in Den Bosch.

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. Ex-financier Kakhi Jordania wil ook het ‘miljoen aan transfergeld’ van Meerveld en Hornkamp van FC Den Bosch
  PREMIUM

  Ex-financier Kakhi Jordania wil ook het ‘miljoen aan transfer­geld’ van Meerveld en Hornkamp van FC Den Bosch

  Een verrassende wending maandag in het hoger beroep tussen FC Den Bosch en zijn ex-financier Kakhi Jordania. Terwijl gerechtshofvoorzitter Patricia Arnoldus-Smit aanstuurde op een schikking tussen beide partijen, toverde de voormalige geldschieter uit Georgië een nieuw konijn uit zijn hoge hoed: hij wil ook het kleine miljoen incasseren dat FC Den Bosch vorig seizoen verdiende met de verkoop van Ringo Meerveld en Jizz Hornkamp aan Willem II.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch