Volledig scherm
PREMIUM
. © BD

Drie burgemeesters in zo'n saai grijs pak, maar wij krijgen lekker een mevrouw!

Onze kinderen doen van ­alles met de krant behalve lezen want dat kunnen ze nog niet. De jongste roept drie keer in de week: ‘Kijk! Mama! Daar!’ en wijst dan heel schattig naar mijn fotootje in dit hoekje. Maar zo’n krant leent zich er ook uitstekend voor om op te tekenen.

Zo kreeg Theo Weterings, burgemeester van Tilburg, afgelopen zaterdag een mooie krulsnor. Zijn Bossche collega Mikkers kon nog amper iets zien want zijn brilglazen kleurden door toedoen van onze 4-jarige dochter roze en Kees van Rooij van Meierijstad werd voorzien van geel stekeltjeshaar. Ze vroegen er natuurlijk ook om, want het trio stond behoorlijk uitdagend te wezen op de cover van de weekendbijlage. Daarin vertelden ze over een jaar burgemeesterschap.

  1. Bossche ambities woningbouw lopen nogal uiteen

    Bossche ambities woningbouw lopen nogal uiteen

    DEN BOSCH - Er is vrijwel geen enkele politieke partij in Den Bosch die ontkent dat er woningnood is en dat er de komende jaren in snel tempo voor verschillende inkomens- en bevolkingsgroepen gebouwd moet worden. Maar waar de ene partij de verantwoordelijk wethouder Roy Geers complimenteert met de voortvarendheid om dit en volgend jaar 850 tot 900 woningen te bouwen, zijn er ook partijen die vinden dat de ambitie veel hoger moet komen te liggen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch