Het trouwboek van Feico Ernst en zijn bruid Evelien  van hun bruiloft in Vught is compleet verscheurd teruggevonden langs de A28 bij Putten.
Volledig scherm
PREMIUM
Het trouwboek van Feico Ernst en zijn bruid Evelien van hun bruiloft in Vught is compleet verscheurd teruggevonden langs de A28 bij Putten. © Feico Ernst

Echtpaar vindt gestolen trouwboek terug, in stukken gescheurd en gedumpt langs de A28

VUGHT/DINTELOORD - Hij wist niet hoe snel hij van Dinteloord naar Putten moest rijden. Het trouwboek van Feico Ernst en zijn bruid Evelien is gevonden, nadat het vorige week uit hun auto werd gestolen bij het Postilion hotel in Putten. Maar het boek werd wel compleet aan stukken gescheurd en gedumpt langs de A28. En dus krijgt de zoektocht een naar einde. ,,Dat de dieven dit moedwillig hebben vernield, dat gaat mij te ver’’, zegt een verbouwereerde Ernst via de telefoon. 

  1. Echtpaar radeloos na diefstal compleet album met trouwfoto’s van kasteel Maurick: ‘Vermoedelijk aangezien voor laptop’

    Echtpaar radeloos na diefstal compleet album met trouwfoto’s van kasteel Maurick: ‘Vermoede­lijk aangezien voor laptop’

    VUGHT/DINTELOORD - Het is een prachtig plaatje: Feico Ernst staat met zijn kersverse bruid Evelien te poseren voor Kasteel Maurick in Vught. Het verhaal krijgt echter een nare wending, want dit is de laatste foto die het Dinteloordse echtpaar heeft van deze mooie dag. Hun trouwboek is in de nacht van vrijdag op zaterdag gestolen uit hun auto bij het Postilion hotel in Putten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch