Makelaar Kasper Vermeulen met een geïnteresseerde koper in een huis aan de Korte Nieuwstraat in Rosmalen.
Volledig scherm
PREMIUM
Makelaar Kasper Vermeulen met een geïnteresseerde koper in een huis aan de Korte Nieuwstraat in Rosmalen. © Olaf Smit

Een huis kopen in de gemeente Den Bosch? Succes ermee! ‘Het is heftig, het is een gekte’

DEN BOSCH/ROSMALEN - Huizen waarop voor tienduizenden euro’s wordt overboden, prijzen die met bijna 15 procent stijgen en woningen die Funda niet eens halen: welkom op de woningmarkt in de gemeente Den Bosch. Makelaars zitten ermee in de maag en als potentiële koper moet je bereid zijn om héél diep te gaan.

 1. Hein (87) mist z’n stuur tijdens vrachtwagentochtje door Vinkel en Nuland, ’Dit was een heel mooi ritje’
  PREMIUM
  VIDEO

  Hein (87) mist z’n stuur tijdens vrachtwa­gen­tocht­je door Vinkel en Nuland, ’Dit was een heel mooi ritje’

  NULAND/VINKEL - ,,Waar is m’n stuur?” Hein van Zoggel kijkt wat vertwijfeld om zich heen als ie met een vorkheftruck en de nodige hulp in de hoge cabine van een vrachtwagen is geklommen. Het stuur zit deze zaterdag voor de 87-jarige bewoner van Sint-Jozefoord in Nuland even aan de verkeerde kant. Het is in de vertrouwde handen van Eugène van der Donk uit Vinkel.
 2. Restaurants in Korte Putstraat op de bon omdat terrassen niet op tijd leeg zijn: 'Ik ben woedend, agenten hadden niet eens mondkapje op’
  PREMIUM

  Restau­rants in Korte Putstraat op de bon omdat terrassen niet op tijd leeg zijn: 'Ik ben woedend, agenten hadden niet eens mondkapje op’

  DEN BOSCH - Furieus zijn ze, horecabazen in de Korte Putstraat. Bijna alle zaken in deze bekende restaurantstraat in hartje Den Bosch gingen op de bon omdat hun terrassen vrijdag kort na 22.00 uur nog niet leeg waren. ,,Dit voelt heel wrang, zo aan de eindstreep van de coronaregels. De agenten liepen zelf tegen de looprichting in en hadden binnen niet eens een mondkapje op.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch