Bijeenkomst van het Bossche Jeugdparlement in de raadszaal van het gemeentehuis van Den Bosch. Jade van den Berg van het Stedelijk Gymanasium houdt een betoog over seksuele diversiteit.
Volledig scherm
PREMIUM
Bijeenkomst van het Bossche Jeugdparlement in de raadszaal van het gemeentehuis van Den Bosch. Jade van den Berg van het Stedelijk Gymanasium houdt een betoog over seksuele diversiteit. © Olaf Smit

Eerste bijeenkomst Bossche Jeugdparlement

DEN BOSCH - Meer aandacht voor seksuele diversiteit, betere verkeersveiligheid en meer mogelijkheden voor leerlingen met een beperking. In het Bossche Jeugdparlement presenteerden middelbare scholieren gisteren welke thema's volgens hen meer aandacht verdienen.

 1. Bossche horeca: ‘Heel Nederland was een illegaal terras terwijl wij er op worden aangesproken’
  PREMIUM
  UPDATE

  Bossche horeca: ‘Heel Nederland was een illegaal terras terwijl wij er op worden aangespro­ken’

  DEN BOSCH - Bossche horeca-ondernemers klagen over willekeur bij het handhaven van de coronaregels afgelopen weekend. Terwijl er bij hen voor de deur stevig wordt ingegrepen of zelfs beboet, als er drie of meer volwassenen bij elkaar staan, zien zij overal mensen samenscholen. ,,Heel Nederland was omgetoverd tot een illegaal terras’’, zeg Bernard Kuenen, voorzitter van de Bossche afdeling van Koninklijke Horeca Nederland.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Arts Sabine behandelde een jaar geleden eerste coronapatiënt
  Play

  Arts Sabine behandelde een jaar geleden eerste coronapa­tiënt

 2. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Ik zit zelf tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Ik zit zelf tot september vol'