Toekomstige studenten van het Koning Willem I College in Den Bosch kunnen zelf via de website een afspraak inplannen met een studieadviseur.
Volledig scherm
Toekomstige studenten van het Koning Willem I College in Den Bosch kunnen zelf via de website een afspraak inplannen met een studieadviseur. © Getty Images

Eerste hulp bij studiekeuze per telefoon na wegvallen informatieavond Koning Willem I College

DEN BOSCH - Omdat de nieuwe lichting studenten al haar vragen niet tijdens de informatieavond van 18 maart kon stellen - weggevallen vanwege het coronavirus - komt het Koning Willem I College in Den Bosch nu met een alternatief. Bellen.

,,Een studiekeuze die later niet juist blijkt te zijn, kan leiden tot studievertraging of vroegtijdig schoolverlaten. Daarom steken we er graag tijd en energie in om toekomstige studenten te helpen bij het maken van een keuze’’, zegt Stephanie Kuijper, directeur Studenten Succes Centrum van het Koning Willem I College (KW1C). ,,Persoonlijk contact kan echt het verschil maken.’’

Toekomstige studenten van het Bossche roc kunnen zelf via de website een afspraak inplannen met een studieadviseur. Die neemt vervolgens contact op.

Ondertussen is al wel een nieuwe datum geprikt voor een bezoek aan de school. Dat is op 16 juni. Met potlood, dat nog wel even.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch