Najib Amhali, Libéma-directeur Jeroen Dona (rechts), theaterdirecteur Alex Kühne (links) en wethouder Mike van der Geld bij de presentatie voor de plannen van voorstellingen voor duizend bezoekers in Mainstage Den Bosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Najib Amhali, Libéma-directeur Jeroen Dona (rechts), theaterdirecteur Alex Kühne (links) en wethouder Mike van der Geld bij de presentatie voor de plannen van voorstellingen voor duizend bezoekers in Mainstage Den Bosch. © Marc Bolsius

Eerste optreden voor 1000 man gepland in Den Bosch: Najib opent gloednieuw Mainstage

videoDEN BOSCH - De stilte doorbreken. Dat is wat de nieuwe entertainmenthal Mainstage van de Brabanthallen in Den Bosch als eerste in Nederland wil én gaat doen. Cabaretier Najib Amhali trapt op 4 september af in de gloednieuwe hal waar op dat moment maximaal duizend bezoekers in kunnen. 

 1. Nu valt het F-woord: De Leijgraaf en Koning Willem 1 College koersen aan op algehele fusie
  PREMIUM

  Nu valt het F-woord: De Leijgraaf en Koning Willem 1 College koersen aan op algehele fusie

  VEGHEL/OSS/UDEN/DEN BOSCH - De middelbaar beroepsopleidingen De Leijgraaf en het Koning Willem 1 College koersen aan op een fusie. De twee onderwijsinstellingen, met ieder duizenden studenten en honderden docenten, zetten een daarvoor al eerder gestart onderzoek voort. Bedoeling is om per 1 januari 2022 eerst een bestuurlijke fusie aan te gaan om uiteindelijk de twee instituten geheel samen te smelten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Siem (14) is de laatste misdienaar van zijn kerk: 'God heeft een plekje in mijn hart'
  Play

  Siem (14) is de laatste misdienaar van zijn kerk: 'God heeft een plekje in mijn hart'

 2. Ontspannen in eigen tuin: Lizzy bezorgt jacuzzi's aan huis
  Play

  Ontspannen in eigen tuin: Lizzy bezorgt jacuzzi's aan huis