Recreatiepark Fortduinen is inmiddels helemaal leeggeveegd. Alle bouwsels zijn weggehaald.
Volledig scherm
PREMIUM
Recreatiepark Fortduinen is inmiddels helemaal leeggeveegd. Alle bouwsels zijn weggehaald. © copyright Marc Bolsius

Eigenaar IJzeren Man Vught koopt voor ruim drie miljoen euro ‘leeggeveegde’ camping Fortduinen

CROMVOIRT - Vughtenaar Bas van de Ven, eigenaar van de IJzeren Man in Vught, heeft recreatiepark Fortduinen gekocht. Samen met dorpsgenoot Jack de Laat van BoLaa Invest. De Vughtenaren betaalden ruim drie miljoen euro voor de inmiddels ‘leeggeveegde’ camping. 

Wat de nieuwe eigenaren van plan zijn met hun aanwinst is nog niet bekend. Volgens Van de Ven is het nog te vroeg om de plannen toe te lichten. De door hem als idee geopperde ‘zorgwoningen’ zijn volgens het huidige bestemmingsplan in ieder geval niet mogelijk. De campinggrond aan het Pepereind is bedoeld voor recreatie. 

  1. Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    DEN BOSCH- Zwaar teleurgesteld en geen enkel argument deugt. Een groepje van zes Orthenaren verenigd in het Petit comité Orthen legt zich niet neer bij de afsluiting van de omstreden spoorovergang in hun buurt. De zes dreigen met een rechtsgang als de Bossche gemeenteraad op 9 juni kiest voor de aanleg van een tunnel voor fietsers en voetgangers en het definitief sluiten van de overgang. Dat heeft het comité de gemeenteraad laten weten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch