Directeur Jan Kees Metz is zichtbaar blij met de 1700 bedankbordjes die hij zojuist van Sjaak de Groot heeft gekregen.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Jan Kees Metz is zichtbaar blij met de 1700 bedankbordjes die hij zojuist van Sjaak de Groot heeft gekregen. © Chris Korsten

Eind goed al goed: 1700 ‘overbodige’ bedankbordjes voor de zorg naar Boxtel in plaats van JBZ

BOXTEL/SCHIJNDEL/DEN BOSCH - Toegegeven, het kostte wat kruim. Maar de 1700 overbodige bedankbordjes voor de zorg tijdens de coronacrisis, van Sjaak de Groot en Dion van Dijk uit Schijndel, zijn allemaal goed terechtgekomen. 

 1. ‘Herrie-huis’ na klachten ontruimd. Boxtelaar verzet zich: ‘De politie was agressief’
  PREMIUM

  ‘Her­rie-huis’ na klachten ontruimd. Boxtelaar verzet zich: ‘De politie was agressief’

  DEN BOSCH - De politie houdt het huis vlakbij het centrum van Boxtel al een hele tijd in de gaten. Buurtbewoners klagen keer op keer over geluidsoverlast. En op 24 februari van dit jaar is het weer foute boel. Ruim tien jongeren veroorzaken overlast. Een Boxtelaar (28) zou zich hebben verzet tegen zijn aanhouding. ,,Volgens mij heb ik meegewerkt. Maar de politie was juist agressief’’, zegt de Boxtelaar tegen politierechter Van Vliet tijdens een rechtszaak.
 2. Woonbooteigenaren Ertveldplas willen kans op eerlijke keuze: verhuizen of toch verhuizen
  PREMIUM

  Woonbootei­ge­na­ren Ertveld­plas willen kans op eerlijke keuze: verhuizen of toch verhuizen

  DEN BOSCH - Een eerlijke en nieuwe keuze. Méér vragen de woonbootbewoners op de Ertveldplas in Den Bosch niet. De gemeente wil een groot deel van de bewoners van de plas aan de rand van het industrieterrein De Rietvelden weg hebben, maar volgens de Bewonersvereniging Ertveldplas (Bep) moet de wet toegepast worden. ,,En dan kunnen wij vervolgens zelf kiezen of we er willen blijven of verhuizen naar de Rosmalense Plas of de Van Veldekekade’’, stelt bestuurslid Erik Kersten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch