Sporthal Theereheide in Sint Michielsgestel is in gereedheid gebracht voor de eindexamens van Gymnasium Beekvliet die beginnen op maandag 17 mei.
Volledig scherm
PREMIUM
Sporthal Theereheide in Sint Michielsgestel is in gereedheid gebracht voor de eindexamens van Gymnasium Beekvliet die beginnen op maandag 17 mei. © Roel van der Aa

Eindexamens zijn dit jaar in het raadhuis, de Brabanthallen en heel veel extra gymzalen

DEN BOSCH/BOXTEL - Het Ds. Pierson College heeft ruimte gehuurd in de Brabanthallen, het Jacob-Roelandslyceum kan terecht in sporthal De Braken dat (net als de Brabanthallen) ook vaccinatielocatie is en het Elde College in Sint-Michielsgestel wijkt uit naar het voormalige gemeentehuis. Het is puzzelen voor sommige scholen bij de eindexamens die volgende week beginnen.

  1. Van een jong bos naar een petitie en een oproep en harde kritiek: ‘Bouw niet in het Prins Hendrikpark’
    PREMIUM

    Van een jong bos naar een petitie en een oproep en harde kritiek: ‘Bouw niet in het Prins Hendrik­park’

    DEN BOSCH - Woontorens van 48, 54 en 60 meter hoog met in totaal 180 woningen in het Bossche Prins Hendrikpark aan de IJzeren Vrouw. Bijna 2.200 inwoners gruwen alleen al van de gedachte en tekenden een petitie tégen de plannen van de gemeente. Die petitie is maandagavond overhandigd en ging gepaard met verschillende oproepen en snoeiharde kritiek aan het adres van verantwoordelijk wethouder Roy Geers.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch