Op de grens van café en het terras stond tijdens het WK in 2010 bij Zomers & Zomers in de Karrenstraat een televisie opgesteld.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de grens van café en het terras stond tijdens het WK in 2010 bij Zomers & Zomers in de Karrenstraat een televisie opgesteld. © marc bolsius

EK Voetbal kijken op het terras of in De Vliert? PvdA wil Oranjekoorts aanwakkeren in Den Bosch

DEN BOSCH - Van een echte Oranjekoorts is in Den Bosch nog geen sprake, alhoewel het EK Voetbal al over drie weken toch echt gaat beginnen. De PvdA wil die koorts aan gaan wakkeren. Als het aan de partij ligt, dan komen er in de gemeente mogelijkheden om op de terrassen en bij sportclubs met groepen voetbal te kijken.

  1. Brabanders moeten minder water verbruiken, bespaarcampagne van start
    PREMIUM

    Brabanders moeten minder water verbruiken, bespaarcam­pag­ne van start

    Het lijkt normaal: dat in Brabant 2,5 miljoen huishoudens en bedrijven schoon drinkwater krijgen. Maar zo vanzelfsprekend is het niet. Ons watersysteem is namelijk ‘uit balans’, meldt leverancier Brabant Water. Met een campagne die maandag van start is gegaan in Breda, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch, legt het waterbedrijf een belangrijke taak voor het herstel bij de burger: bewuster en vooral mínder water verbruiken.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch