Volledig scherm
Oeteldonkers in de bus terug naar huis. © Sandra Peerenboom

Extra bussen op de 11de van de 11de in Den Bosch

DEN BOSCH - De 11de van de 11de – de officiële start van het carnavalsseizoen – is traditioneel een druk bezocht evenement in Oeteldonk (Den Bosch). Arriva rijdt daarom de hele zondag met extra bussen om alle feestvierders naar en van de binnenstad te vervoeren. 

In de ochtend en middag rijden er onder andere extra bussen vanuit de Maaspoort en de Groote Wielen naar de binnenstad en in de avond gaan er ook weer extra bussen terug. Arriva monitort de drukte gedurende de dag en zal waar nodig nog meer bussen inzetten.

 1. Expo-show Elvis in Den Bosch brengt The King weer helemaal tot leven

  Expo-show Elvis in Den Bosch brengt The King weer helemaal tot leven

  DEN BOSCH - Voor menigeen is Elvis Presley een (relatief) vaag begrip, met name voor jongeren. Daarin willen Robin Klarenbeek(57) en Kees Versluys (52) verandering brengen. De een verzamelt al decennialang Elvis-spullen, de ander staat bekend als een van de beste Elvis-zangers van ons land. De twee hebben de handen ineengeslagen, wat is uitgemond in een verrassende rondreizende expositie annex show. Zaterdagavond streek de expo-show Elvis in Memory neer in café De Sjang.
 2. Timmermans op PvdA-congres in Den Bosch over Trump: ‘Hoe dom kun je zijn’
  video

  Timmermans op Pv­dA-con­gres in Den Bosch over Trump: ‘Hoe dom kun je zijn’

  DEN HAAG - PvdA-kopstuk Frans Timmermans heeft op het PvdA-congres in Den Bosch fel uitgehaald naar de Amerikaanse president Donald Trump. ,,Hoe dom kun je zijn’', vroeg de lijsttrekker van de sociaaldemocraten bij de komende Europese verkiezingen zich af, verwijzend naar het staatshoofd van de Verenigde Staten. Timmermans, ook vicevoorzitter van de Europese Commissie, was een van de sprekers op het congres.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch