Fietser (30) uit Den Bosch zwaargewond bij aanrijding in Zeeland

ELLEMEET - Bij een ongeluk op de Dammenweg (N57) bij Ellemeet is vannacht een 30-jarige man uit Den Bosch zwaargewond geraakt. Het slachtoffer fietste op de weg en werd aangereden door een auto die werd bestuurd door een 26-jarige man uit Dongen.

Twee ambulanceteams en een traumateam kwamen om hulp te verlenen aan de fietser. De brandweer van Scharendijke rukte uit om de plaats van het ongeluk van licht te voorzien. Na het ongeval werd de weg vanwege de hulpverlening ter plekke volledig afgesloten. De gewonde fietser werd per helikopter afgevoerd naar een ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 3.35 uur, net voorbij de afslag Scharendijke bij de oprit naar de Brouwersdam, waar dit weekeinde Concert at Sea wordt gehouden.  De politie heeft verklaringen opgenomen van de automobilist en een getuige. Rond 7.45 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Volledig scherm
© HV Zeeland
  1. Samenwerking Media Leer Park en Dtv Den Bosch: wekelijks ‘In Gesprek Met’ en maandelijks ‘Sport Talk’

    Samenwer­king Media Leer Park en Dtv Den Bosch: wekelijks ‘In Gesprek Met’ en maande­lijks ‘Sport Talk’

    DEN BOSCH - Dtv Den Bosch en het Media Leer Park van het Van Maerlant gaan nauw samenwerken. Het Media Leer Park gaat samen met Media Presentaties van eigenaar/presentator Jan Willem van den Akker wekelijks het programma ‘In Gesprek Met’ maken en er komt een nieuw maandelijks sportprogramma. Beide programma’s worden door Van den Akker gepresenteerd en voortaan via Dtv Den Bosch uitgezonden.
  2. Raad van State: Mikkers was te snel met verbieden conferentie Eritrese jongeren in Veldhoven

    Raad van State: Mikkers was te snel met verbieden conferen­tie Eritrese jongeren in Veldhoven

    DEN HAAG - De toenmalige Veldhovense burgemeester Jack Mikkers heeft net voor Pasen 2017 te overhaast een noodbevel uitgevaardigd om een Eritrese jongerenbijeenkomst in congrescentrum NH Koningshof te verbieden. Mikkers, tegenwoordig burgemeester van Den Bosch, had daarbij te weinig oog voor het Grondrecht op vrijheid van vergadering. Dat blijkt woensdag uit een definitieve uitspraak van de Raad van State.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch