Fietser (30) uit Den Bosch zwaargewond bij aanrijding in Zeeland

ELLEMEET - Bij een ongeluk op de Dammenweg (N57) bij Ellemeet is vannacht een 30-jarige man uit Den Bosch zwaargewond geraakt. Het slachtoffer fietste op de weg en werd aangereden door een auto die werd bestuurd door een 26-jarige man uit Dongen.

Twee ambulanceteams en een traumateam kwamen om hulp te verlenen aan de fietser. De brandweer van Scharendijke rukte uit om de plaats van het ongeluk van licht te voorzien. Na het ongeval werd de weg vanwege de hulpverlening ter plekke volledig afgesloten. De gewonde fietser werd per helikopter afgevoerd naar een ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 3.35 uur, net voorbij de afslag Scharendijke bij de oprit naar de Brouwersdam, waar dit weekeinde Concert at Sea wordt gehouden.  De politie heeft verklaringen opgenomen van de automobilist en een getuige. Rond 7.45 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Volledig scherm
© HV Zeeland
  1. Den Bosch krijgt er meer dan 800 woningen bij, 4 woontorens en de Kunstacademie blijft zitten
    PREMIUM
    update | video

    Den Bosch krijgt er meer dan 800 woningen bij, 4 woontorens en de Kunstacade­mie blijft zitten

    DEN BOSCH - En weer heeft Den Bosch er een plek bij waar véél gaat veranderen. Op het voormalige postterrein aan de Parallelweg achter het station komen in totaal 819 woningen, onder meer in vier in het oogspringende woontorens. Waarbij één toren aan de Dieze komt te staan, aan de overzijde van de weg. Kunstacademie Sint-Joost én de studenten spelen een centrale rol in de plannen: de academie blijft er zitten en er komen ateliers bij.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch